Multi-inzetbare lipstick always in the pocket

Snelle touch-up nodig na een werkdag? Dan heb je met één product genoeg! De lipstick van i.am.klean is multi-inzetbaar en kan je op drie plekken aanbrengen voor een instant frisse look, klaar voor een terrasje! 😉

Na een werkdag meteen door naar een restaurantje of terrasje. Dan hebben we graag een kleine opkikker door onze make-up opnieuw aan te brengen. Maar, no need om hiervoor terug langs je thuis te gaan.

Mijn tip: zorg dat je best passende kleur lippenstift altijd in je handtas zit (en neem een opvallend paar oorbellen of sjaal mee).

Mijn perfecte kleur lipstick is de ‘Breathless’: zachtroze maar toch voldoende pigment. 

Waarom ben ik zo fan van deze lippenstift? 

Wel, ik kan deze kleur snel gebruiken op drie zones op mijn gelaat en ik ben in 1-2-3 ‘ready to go’. Een multi-inzetbare lipstick! 

Waar breng ik deze aan?

  1. Deze multitasker gebruik ik sowieso op de lippen
  2. Op mijn wangenkan deze lippenstift ook gebruikt worden. De kleur zou perfect blush kunnen zijn. Dat doe ik door de kleur met mijn vingertoppen op de appeltjes van mijn wangen aan te brengen en de kleur naar boven en naar buiten toe te vervagen.
  3. En als laatste gaat deze kleur ook perfect op mijn oogleden. Gewoon met de vingers aanbrengen en de kleur naar wens opbouwen.

Je zal zien dat je onmiddellijk een fris opzicht hebt, en je zal ook voor een rustige maar duidelijke kleursynergie zorgen. 

Doordat de producten mineraal zijn, is het geen enkel probleem om lippenstift op je ogen te gebruiken, er zitten immers geen schadelijke ingrediënten in.

Nog leuke inspiratie nodig? Herbekijk hier mijn look met één lippenstift op 3 zones!

Deel dit artikel:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

lees ook deze blogs